PUP REAL ESTATE I B.V.

Transitie kantoorpand naar 19 appartementen

Over het project

Verbouwing van een voormalig accountantskantoor naar 19 appartementen in Venray.
Het markante pand, bestaande uit 3 bouwlagen, is in 2000 gerealiseerd en stond al enige tijd te koop totdat onze opdrachtgever hierin een oplossing zag voor de krapte op de plaatselijke woningmarkt en de beperkte diversiteit aan aanbod.

Na de start van de werkzaamheden eind februari, hebben de eerste bewoners op 1 juli de sleutel van hun appartement gekregen. Een uiterst krappe bouwtijd waarin de eerste 5 weken hoofdzakelijk sloopwerk is uitgevoerd. Een knappe prestatie van alle betrokken partijen, die wij hierbij dan ook willen bedanken voor de fijne samenwerking!

De goede engineering door Generalis in het voortraject heeft erin geresulteerd dat er geen verrassingen in de uitvoering naar boven zijn gekomen. Dit na een intensieve voorbereiding van inmeten, het maken van werktekeningen en het hebben van de benodigde afstemming met architect, constructeur, opdrachtgever, onderaannemers en installateur.
Gebruik van duurzame en waar mogelijk hergebruik van uitkomende materialen, in combinatie met een functieverandering van een bestaand pand, maken dit tot een eigentijds project. Het is fijn om hierin onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen.

 

Projectspecificaties

Soort gebouw

Transitie kantoorpand naar 19 appartementen

Locatie

Venray

Oppervlakte

775 m2

Bouwjaar

2022

Opdrachtgever

PUP REAL ESTATE I B.V.

Hoe kunnen wij u helpen?

Als u onderstaand formulier invult, dan bellen wij u binnen 1 werkdag terug om al uw vragen te beantwoorden.

Deze gegevens gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. – Privacy