Onze visie

De visie van Generalis

De realisatie van een gebouw is een resultante van een goed doordacht plan. Door te investeren in het voortraject, het op tijd inzetten van de juiste kennis en te blijven denken vanuit optimalisatie wil Generalis de klant optimaal van dienst zijn. Niet alleen in de uitvoering dus, maar vanaf het allereerste begin.

We winden er geen doekjes om, Generalis is graag vanaf het allereerste begin betrokken bij een bouwplan. Door de juiste vragen te stellen, de vraag achter de vraag te ontdekken en vanuit mogelijkheden te denken kunnen we een nuttige bijdrage leveren in deze beginfase. Door integraal te ontwerpen en hierbij alle opties van bouwmethodiek open te houden (Metaal, Beton, Prefab, Hybride) ontstaat een evenwichtig ontwerp wat recht doet aan de behoefte van de klant. Naast de inzet van onze eigen brede en jarenlange ervaring aarzelen we overigens niet om ons te laten
ondersteunen door de vele specialisten waarmee we al jaren een prettige samenwerking hebben opgebouwd.

Wel een plan, maar nog geen locatie?

Naast een optimaal pand is ook de locatie ontzettend belangrijk. Ook bij het zoeken naar een geschikte locatie kan Generalis het nodige betekenen. Zo helpen we bij het vinden van een bouwkavel, ontwerpen we een kavelstudie en maken de investering inzichtelijk door het maken van een stichtingskosten overzicht.

Design & Build, alleen casco of turnkey

De vraag van de klant staat wat ons betreft voorop. Wij zijn een ontwerpende bouwer van casco t/m de afbouw, maar passen ook prima in een team waarbij we specialist zijn op een bepaald onderdeel. Samenwerken zit in ons bloed. Met de klant, maar ook met de andere bouwpartners. Transparant en overzichtelijk, met een duidelijke planning en heldere afspraken.

Facebook
LinkedIn
Twitter

Hoe kunnen wij u helpen?

Als u onderstaand formulier invult, dan bellen wij u binnen 1 werkdag terug om al uw vragen te beantwoorden.

Deze gegevens gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. – Privacy