Ons doel

Verwachtingen overtreffen

Wij garanderen soepele, doordachte bouwprojecten, waarbij we de nadruk leggen op het voortraject. Het resultaat van een goed doordacht plan is het realiseren van een gebouw dat voor onze klant nog beter is gerealiseerd dan verwacht.  

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen. VorigeVolgende
Delpharm Bladel
Inpandige PGS-bunkers

Samen met de klant en zijn adviseur, hebben wij een plan ontworpen om in een bestaande hal bunkers te realiseren voor de opslag van gevaarlijke stoffen, ADR goederen.

Naast het ontwerpen van de bunkers is er vooral heel veel overleg met gemeentelijke instanties geweest om deze te overtuigen dat het ontwerp aan alle eisen voldoet volgens o.a. de PGS-15 richtlijnen.

Watson Law
Relocatie kantoor

Voor Watson Law hebben wij een complete indeling gemaakt voor hun nieuwe kantoorlocatie in ‘s-Hertogenbosch. De combinatie van gestucte en glazen wanden geeft het kantoor een luchtige en transparante uitstraling. Door de toepassing van geluidwerend glas, valdorpels onder de deuren en wanden tot aan het bouwplafond, is er in de kantoorruimte een optimaal klimaat om rustig te kunnen werken. Centraal in de ruimte is er volop gelegenheid voor ontmoeten, ontspannen of een informeel gesprek.

Marine Care
Uitbreiding PGS 15-loods met productieruimte

Marine Care, gevestigd in de Botlek, is een producent van tankreinigingsproducten die zich met name richt op de maritieme sector. Wegens de verdere uitbouw en uitbreiding van hun activiteiten wordt de huidige locatie uitgebreid. Generalis Bedrijfsbouw heeft de opdracht gekregen om deze uitbreiding mede te realiseren.


“Wij bouwen in samenwerking met u”