In vijf stappen naar

Een optimaal resultaat

Bent u in de fase van 'nadenken' over een nieuw bedrijfskantoor, gebouw of ander bouwwerk? 

Als ontwerpende bouwer legt het team van Generalis de nadruk op het voortraject. Het uiteindelijk realiseren van een gebouw is het resultaat van een goed doordacht plan. De klant en het bedrijfsproces zijn het uitgangspunt om tot de juiste bedrijfsbouw te komen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen. 

1. Klantanalyse
Wij stellen vragen

Door met u in gesprek te gaan over uw wensen en doelstellingen, kruipen we in ‘uw huid’ om te ontdekken waar uw huisvesting aan moet voldoen. 

2. Overzicht
Inzicht in kosten

Naar aanleiding van uw wensen maken wij een duidelijk overzicht van de totale investering, zodat u niet tegen onvoorziene kosten aanloopt.

3. Begeleiding
In samenspraak naar resultaat

Wij maken een overeenkomst met heldere afspraken over verantwoordelijkheden en kosten, waarbij we de klant van A tot Z inzicht geven in de aanpak.

4. Samenwerking
De juiste partners

Gedurende het bouwproject stellen we een projectteam op vanuit Generalis in samenwerking met partners die zich door de jaren heen hebben bewezen in kwaliteit en het nakomen van afspraken.

5. Optimaal resultaat
Een tevreden klant

Wij realiseren een huisvesting die volledig is afgestemd op het bedrijfsproces en waar u met trots iedere dag de deur kunt openen!
VorigeVolgende
Delpharm Bladel
Inpandige PGS 15-bunkers

Samen met de klant en zijn adviseur, hebben wij een plan ontworpen om in een bestaande hal bunkers te realiseren voor de opslag van gevaarlijke stoffen, ADR goederen.

Naast het ontwerpen van de bunkers is er vooral heel veel overleg met gemeentelijke instanties geweest over het uiteindelijke ontwerp.

Watson Law
Relocatie kantoor

Voor Watson Law hebben wij een complete indeling gemaakt voor hun nieuwe kantoorlocatie in ‘s-Hertogenbosch. De combinatie van gestucte en glazen wanden geeft het kantoor een luchtige en transparante uitstraling. Door de toepassing van geluidwerend glas, valdorpels onder de deuren en wanden tot aan het bouwplafond, is er in de kantoorruimte een optimaal klimaat om rustig te kunnen werken. Centraal in de ruimte is er volop gelegenheid voor ontmoeten, ontspannen of een informeel gesprek.

Marine Care
Uitbreiding PGS 15-loods met productieruimte

Marine Care, gevestigd in de Botlek, is een producent van tankreinigingsproducten die zich met name richt op de maritieme sector. Wegens de verdere uitbouw en uitbreiding van hun activiteiten wordt de huidige locatie uitgebreid. Generalis Bedrijfsbouw heeft de opdracht gekregen om deze uitbreiding mede te realiseren.