Projectaanpak

In 4 stappen naar een optimaal resultaat

Klantanalyse

Door met u in gesprek te gaan over uw wensen en doelstellingen, kruipen we in ‘uw huid’ om te ontdekken waar uw huisvesting aan moet voldoen. 

Overzicht & begeleiding

Naar aanleiding van uw wensen maken wij een duidelijk overzicht van de totale investering, zodat u niet tegen onvoorziene kosten aanloopt.

Wij maken een overeenkomst met heldere afspraken over verantwoordelijkheden en kosten. 

SAMENWERKING

Afhankelijk van uw wensen kunnen we samen met u naar een geschikte locatie zoeken. Wanneer de locatie bekend is, starten we met een ontwerp voor uw bedrijfsgebouw dat past bij uw ambities. Gedurende dit proces stellen we een projectteam op vanuit Generalis in samenwerking met partners die zich door de jaren heen hebben bewezen in kwaliteit en het nakomen van afspraken.

Wij werken het ontwerp ook technisch uit, zodat we parallel het vergunningstraject kunnen organiseren.

OPTIMAAL RESULTAAT

Wij realiseren een huisvesting die volledig is afgestemd op het bedrijfsproces en waar u met trots iedere dag de deur kunt openen!

Ontmoet het team

Generalis Bedrijfsbouw is opgericht door vier zeer ervaren en gedreven professionals met de focus op bedrijfsbouw. Wij vullen uw bedrijfsvraag  in vanaf het moment dat u een locatie zoekt, een ontwerp wenst tot en met de bouw van uw bedrijf. 

generalis team

Hoe kunnen wij u helpen?

Als u onderstaand formulier invult, dan bellen wij u binnen 1 werkdag terug om al uw vragen te beantwoorden.

Deze gegevens gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. – Privacy