Albert Holsappel

Productie / Planning / Realisatie

Over Albert Holsappel

Sinds 2004 ben ik actief in de bedrijfs- en industriebouw, na eerder mijn HTS-opleiding in Utrecht succesvol afgerond te hebben. Door bij meerdere werkgevers diverse functies uitgeoefend te hebben, heb ik veel werkervaring opgedaan en mijzelf veel competenties eigen gemaakt die ik dagelijks gebruik.

Ik houd me binnen Generalis bezig met de productie, planning en realisatie van projecten. Mijn werk begint al in de calculatiefase door mee te denken met de bouwmethode, de keuze van de materialen, het maken van een inschatting van de te treffen tijdelijke voorzieningen, de werkvolgorde en de planning. Na opdracht worden in samenspraak met onze vaste partners de uitvoeringsdocumenten uitgewerkt waarmee de definitieve kaders van de nieuwbouw ontstaan.

Vanaf het begin tot na de oplevering blijf ik persoonlijk betrokken. Uw project is in goede handen!

Mijn ambitie

“If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together”. Dit Afrikaanse spreekwoord maakt het belang van samenwerking duidelijk en dat is de kern waar wij als Generalis voor staan. Bouwen doe je immers samen en altijd met de blik op de toekomst.

Door veeleisend te zijn naar en vertrouwen uit te spreken in de bewezen kennis, kunde en integriteit van alle bij de realisatie betrokken partijen, ontstaat vooraf duidelijkheid en een gezonde wisselwerking op de werkvloer. Vaklieden werken daardoor in hun kracht met een enorme betrokkenheid met maximale kwaliteit als eindresultaat. Ik streef naar een eindresultaat dat de uiteindelijke klantverwachting overtreft, elk project weer!

Hoe kAN IK u helpen?

Als u onderstaand formulier invult, dan bel ik u binnen 1 werkdag terug om al uw vragen te beantwoorden.

Deze gegevens gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. – Privacy