Bart Dekkers

Verkoop binnendienst / Prefab beton

Over Bart Dekkers

In mijn loopbaan heb ik tot op heden verschillende functies in de bouwwereld uitgevoerd. Zo ben ik begonnen als tekenaar. Daarna ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als calculator om vervolgens de werkvoorbereiding in te gaan. Uiteindelijk heb ik ook een tijd de functie bekleed als hoofdcalculator. Ik ben erachter gekomen dat iedere functie zijn mooie kanten heeft en dat de combinatie van de verschillende functies hetgeen is wat het beste bij mij past.

Mijn ambitie

Mijn belangrijkste en grootste ambitie is ervoor te zorgen dat ik plezier heb in alles wat ik doe. Dit geldt zowel zakelijk als privé. Daarom is het voor mij heel belangrijk dat ik mensen (partners) om mij heen heb waarmee ik prettig samenwerk, die mij aanvullen en die mij uitdagen.

Bewust en onbewust ben ik iedere dag met deze ambitie bezig en heeft het geleid tot hetgeen wat ik nu ben en wat ik bereikt heb. Door iedere dag deze ambitie voor ogen te houden en de samenwerking op te blijven zoeken blijf ik groeien in mijn kennis en kunnen. In de bouwsector ben ik nooit uitgeleerd, onze club mensen dagen elkaar positief uit en dat plezier levert fijne opdrachten en mooie resultaten op!

Hoe kAN IK u helpen?

Als u onderstaand formulier invult, dan bel ik u binnen 1 werkdag terug om al uw vragen te beantwoorden.

Deze gegevens gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. – Privacy