Ruud Vogelaar

Algemene zaken / Interieur / Afbouw

Over Ruud Vogelaar

Mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in creëren. Op de MTS kwam ik erachter dat ik liever zelf ideeën ontwikkel en uitwerk in plaats van het uitwerken en realiseren van ideeën van een ander. Op de kunstacademie heb ik dit verder ontwikkeld en heb ik daarnaast geleerd vanuit mogelijkheden te denken.

Tijdens mijn werkzaamheden in de Retail bouw ben ik in aanraking gekomen met de marketingkant van bouwen. Een gebouw of bouwwerk is nooit een doel op zich, maar een oplossing voor een probleem. Om dat proces te optimaliseren is het belangrijk dat het gebouw optimaal is afgestemd op het gebruik.

Mijn ambitie

In de bouwwereld wordt gek genoeg vaak nog gedacht vanuit product in plaats vanuit klant en proces.

Mijn ambitie is om als ontwerpende bouwer te bewijzen dat het in de conservatieve bouwwereld, waar product denken nog de standaard is, mogelijk is om vanuit de klant te denken. Daarnaast wil ik de traditionele relatie tussen bouwer en leverancier ombuigen van dictatief naar coöperatief.

Door te investeren in samenwerking en het vroegtijdig in schakelen van specialistische kennis in plaats van te focussen op prijs van onderaannemers, deze tegen elkaar uit te spelen en uit te knijpen, ontstaat er ruimte voor innovatie, kwaliteitsimpuls en uiteindelijk een beter product voor een betere prijs.

Hoe kAN IK u helpen?

Als u onderstaand formulier invult, dan bel ik u binnen 1 werkdag terug om al uw vragen te beantwoorden.

Deze gegevens gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. – Privacy